Szeretnél egyedi függönyt lakásodba?

2022.01.04

Mi megtervezzük elképzeléseid és segítünk a megvalósításban!

Lehet raffroló,lapfüggöny,klasszikus vagy modern,egyszerű és bonyolult függöny vagy egyéb dekoráció illetve árnyékoló szerkezet ....Mi mindig a megoldást keressük,hogy a végén elégedett legyél!
A helyszíni felméréskor, igényeidet és a lakás stílusát figyelembe véve;több lehetőséget tudunk javasolni, amely közül választhatsz.Te döntöd el mit szeretnél,mi tetszik jobban.
A praktikum,a variálhatóság a színvilág fontos! A különleges függönyfazon és egyéb megoldások pedig egyedivé varázsolják otthonod.
Ebben szeretnénk segíteni...Igény szerint tervrajzot készítünk,hogy vizuálisan is elképzelhető legyen a várható végeredmény.
Különböző karnisszerkezetek és függönyanyagok közül lehet válogatni..
Ha gondolod hívj és megyek :-)
0630 8934406

A tartalom vizuális felosztásához használj képszakaszokat

A címsorokon kívül a képszakaszok segítenek a tartalom helyes felosztásában. A bejegyzésed képek segítségével oszthatod fel szakaszokra, amelyek megfelelően kiegészíti a szöveged.

Idézett szövegek kiemeléséhez használd az idézetblokk formázási lehetőséget.

Ea commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos.