Sávroló

 A sávroló vagy zebraroló egy modern és praktikus -kettő az egyben -megoldás. Anyaga áttetsző háló és fényzáró sűrű szövésű PES textília. A sávok elmozdításával érhetjük el a fényzárást vagy a fény beáramlását.  Irodába,lakásba,üzletben egyaránt alkalmazható árnyékoló.

 Ablaknyílásba,ablakkeretre,ablak fölé ;oldalfalra vagy mennyezetre is helyezhető. Kicsi szűk helyen is betölti szerepét. Fontos tudni,hogy a szerkezet teljes szélességéhez képest a textil 4,5 cm el kisebb. 


Szerkezete és működése:

A szerkezet egy roletta cső, melynek végén gyöngylánc kezelővel szabályozhatjuk a rajta lévő textilt. A textil a roletta tengelyen 2 rétegben mozgatható egymás előtt,így tetszőlegesen változtathatjuk a fény beáramlását attól függően milyen pozícióban állítjuk a sávokat. A roletta cső lehet tok nélküli, de zárt tokban is elhelyezhető. Az alumínium tok mely védi a textilt a szennyeződésektől és esztétikus megjelenést is biztosít a fehér színen kívül a Ral színskála szerint színesben is kérhető a választott anyaghoz illően. A színezés a műanyag alkatrészekre nem vonatkozik,azok fehér színűek maradnak. Gyöngyláncos, kézi mozgatású vagy motorizált változatban is kivitelezhető és távirányítóval vezérelhető akár több egység is. 

Segítségre van szükséged?