Látványfüggöny 3D  Nyomtatott Lapfüggöny

egyedi árajánlat alapján
egyedi árajánlat alapján

Nyomtatott panelfüggöny leírás

A panellapokból álló látványfüggöny egyedi, dekoratív dekoráció a belső tér hangulatos kialakításához, mellyel, a klasszikus árnyékolási megoldásokon túl kellemes hangulatot teremthetünk elképzelésünk szerint.

Anyag kiválasztásától függően háttérvilágítást is alkalmazhatunk és a kedvenc fotónkat csodálhatjuk a panellapokon. Legyen az egy káprázatos panoráma városkép, természetfotó, világűrkép, festmény, mesefigurás kép gyerekeknek. 

Nyomtatott panelfüggöny információ:

A panelfüggöny minimum 4 panellapból áll!

Szélessége 40-70 cm közötti méretben kérhető.

Magassága 140-300 cm közötti méretben választható.

A panellap felső széle tépőzárral rögzíthető

Alul a felhajtásban alumínium súlylap feszíti ki a panellapot.

A varrás speciális átlátszó cérnával történik.

A panellapok tépőzárral könnyedén leszerelhetőek.

A nyomtatott anyag tulajdonságai:

Színtartó és mérettartó anyag!

Mosógépben 30-40°C-on mosható-kivétel roletta vászon

Alacsony hőfokon vasalható! -kivétel roletta vászon

Fehérítő használata tilos!

A nyomtatott anyag hátoldala fehér!

A digitális képek színe és a számítógép monitorok közötti különbségek miatt a színeltérésekért felelőséget nem vállalunk!

Anyagválaszték:

Szatén:

Közepesen sűrű szövésű fényes felületű , 100% PES (polyester )anyag. A színek eredeti, intenzív hatást keltenek. Az anyag megszűri a napfényt! Nem fényzáró anyag! Ledvilágítással este is élethű látványképet és hangulatot teremthetünk.

Dim-out - Blackout:

Sűrű szövésű 95% ban fényzáró, anyag. Teljes sötétséget biztosít. Fényes és matt felületben is igény szerint választható. Az anyagon a színek élethű hatásúak. A szövet sűrűsége 300g/m2.

Speciális roletta vászon:

Az anyag közepes sűrűségű, áttetsző matt anyag, 100% PES. Panellapok és roletta készítésére alkalmas. Széleit nem kell elvarrni. Lézervágóval szabható egyedi méretre. Az anyag megszűri a napfényt! Nem fényzáró anyag! Ledvilágítással este is élethű látványképet és hangulatot teremthetünk. A textília szín és mérettartó viszont NEM MOSHATÓ ,és nem vasalható, tollseprűvel portalanítható vagy nedves ronggyal tísztítható.