Látványfüggöny 3D    Nyomtatott Sötétítő és fényáteresztő függöny

egyedi árajánlat alapján
egyedi árajánlat alapján

Nyomtatott Függöny leírás

(áttetsző vagy teljes sötétítés és napfényszűrés)

A nyomtatott látványfüggöny, egyedi dekoratív dekoráció a belső tér hangulatos kialakításához, mellyel, a klasszikus árnyékolási megoldásokon túl kellemes hangulatot teremthetünk elképzelésünk szerint.

Anyag kiválasztásától függően háttérvilágítást is alkalmazhatunk és a kedvenc fotónkat csodálhatjuk a függönydekoron. Legyen az egy káprázatos panoráma városkép, természetfotó, világűrkép, festmény, mesefigurás kép gyerekeknek.


Anyagválaszték:

Chiffon:

Vékony lágy esésű, áttetsző anyag.100% Pes (polyester). A színek eredeti hatást keltenek. Ledvilágítással este is élethű látványképet és hangulatot teremthetünk.

Szatén:

Közepesen sűrű szövésű fényes felületű , 100% PES (polyester )anyag. A színek eredeti, intenzív hatást keltenek. Az anyag megszűri a napfényt! Nem fényzáró anyag! Ledvilágítással este is élethű látványképet és hangulatot teremthetünk.

Dim-out -Blackout:

Sűrű szövésű 95% ban fényzáró, anyag. Teljes sötétséget biztosít. Fényes és matt felületben is igény szerint választható. Az anyagon a színek élethű hatásúak. A szövet sűrűsége 300g/m2.

Nyomtatott függöny információ:

1 vagy 2 db függönyből áll!

1 lap szélessége maximum 145 cm

Magassága 140-300 cm közötti méretben választható.

A függöny tetején hullámot adó behúzószalag van varrva

A varrás speciális átlátszó cérnával történik.

A függöny akasztókampóval van felakasztva.A nyomtatott anyag tulajdonságai:

Színtartó és mérettartó anyag!

Mosógépben 30-40°C-on mosható

Alacsony hőfokon vasalható!

Fehérítő használata tilos!

A nyomtatott anyag hátoldala fehér!

A digitális képek színe és a számítógép monitorok közötti különbségek miatt a színeltérésekért felelősséget nem vállalunk!