Felméréstől-kivitelezésig 

Mindent egy helyen!

Miért és kinek érdemes felmérést kérni?

A helyszínen kiválasztani mindent a legkényelmesebb és időtakarékos megoldás! Az ablakmérés nehézségeivel sem kell Önnek foglalkozni.

Az árnyékolástechnika fejlődése sok újdonságot és lehetőséget kínál. Külső és belső árnyékolók sokasága közül kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb szerkezetet,függönyanyagot és függönyfazont. Könnyű elbizonytalanodni, ezért érdemes szakember segítségét igénybe venni:

-Ha új lakásba költözik vagy felújít!

-Ha bizonytalan az árnyékolószerkezet választásban!

-Ha nem tudja milyen textil ideális az adott fényviszonyokhoz.

-Ha különleges formájú ablakaira keres megoldást!

-Ha egyedi függönyfazonban gondolkodik!

Fontos a harmonikus otthon megteremtése! A lakás stílusa,bútorzata, burkolata,szőnyegek tárgyak szín és formavilága meghatározza a végeredményt.

A nyílászáró, annak környezete,adottságai és az Ön elképzelése alapján segítünk kiválasztani az ideális árnyékoló szerkezetet és függönyanyagot!

Egyedi függönymegoldást szeretne?

Mi segítünk! Kérje ajánlatunkat,hogy megtervezhessük egyedi függönyét!

A függönytervezés folyamata már a felmérés során elkezdődik. A fényáteresztő és sötétítő függönyök színeinek anyagának,mintázatának kiválasztásán túl bátran válasszunk az enteriőrbe illő,különböző függönyfazonok közül. Így egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat.

Számtalan kiegészítő és díszítési technika áll rendelkezésre ,de sokszor a függöny különlegesen kialakított fazonja ,szabása és varrása teszi egyedivé a függönyt. A drapériák,kiegészítők,ágysálak,párnák csak fokozzák az összhatást és harmonikussá,teljessé teszik a teret.

A digitális világban elterjedt a fotófüggöny készítése is . Szerkesztésben,tervezésben, kivitelezésben forduljon hozzánk bizalommal.

ÚJ!: kiegészítő szolgáltatás:Függöny tisztítás: Ha nálunk készítteted a függönyöd a tisztításkor 10% kedvezményben részesülsz.

Függöny tisztítás

Felméréstől a kivitelezésig?

Ön időt szeretne megtakarítani ?

Ha igen, jó helyen jár. Hívjon minket helyszíni felmérésre,válassza ki az Önnek tetsző szerkezetet és anyagokat. Rendelését rugalmasan rövid időn belül teljesítjük.

Magánlakások,családi házak,irodák,közületek,lakberendezők,belsőépítészek függönyterveinek megvalósításában folyamatosan részt veszünk. Igény szerint, a felméréstől a kivitelezésig, a függöny illetve karnis szerkezetek szerelését is vállaljuk.