Főoldal

BP.EN ÉS KÖRNYÉKÉN INGYENES
BP.EN ÉS KÖRNYÉKÉN INGYENES

Miért és kinek érdemes felmérést kérni?


A helyszínen kiválasztani mindent  a legkényelmesebb és időtakarékos megoldás! Az ablakmérés nehézségeivel sem kell Önnek foglalkozni.

 Az árnyékolástechnika fejlődése sok újdonságot és lehetőséget kínál. Külső és belső árnyékolók sokasága közül kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb szerkezetet,függönyanyagot és függönyfazont. Könnyű elbizonytalanodni, ezért érdemes szakember segítségét igénybe venni:

-Ha új lakásba költözik vagy felújít!

-Ha bizonytalan az árnyékolószerkezet választásban!

-Ha nem tudja milyen textil ideális az adott fényviszonyokhoz.

-Ha különleges formájú ablakaira keres megoldást!

-Ha egyedi függönyfazonban gondolkodik!

Fontos a harmonikus otthon megteremtése!   A lakás stílusa,bútorzata, burkolata,szőnyegek tárgyak szín és formavilága meghatározza a végeredményt.

A nyílászáró, annak környezete,adottságai és az Ön elképzelése alapján segítünk kiválasztani az ideális árnyékoló szerkezetet és függönyanyagot!

 

Egyedi függönymegoldást szeretne?

 

 Mi segítünk! Kérje ajánlatunkat,hogy megtervezhessük egyedi függönyét!

A függönytervezés folyamata már a felmérés során elkezdődik.  A fényáteresztő és sötétítő függönyök színeinek anyagának,mintázatának kiválasztásán túl bátran válasszunk az enteriőrbe illő,különböző függönyfazonok közül. Így egyedivé varázsolhatjuk otthonunkat. 

 Számtalan kiegészítő és díszítési technika áll rendelkezésre ,de sokszor a függöny különlegesen kialakított fazonja ,szabása és varrása teszi egyedivé függönyt. A drapériák,kiegészítők,ágysálak,párnák csak fokozzák az összhatást és harmonikussá,teljessé teszik a teret. 

 A digitális világban elterjedt a fotófüggöny készítése is . Szerkesztésben,tervezésben, kivitelezésben forduljon hozzánk bizalommal. 

  

Felméréstől a kivitelezésig?

Ön időt szeretne megtakarítani ?

 Ha igen, jó helyen jár. Hívjon minket helyszíni felmérésre,válassza ki az Önnek tetsző szerkezetet és anyagokat. Rendelését rugalmasan rövid időn belül teljesítjük.

Magánlakások,családi házak,irodák,közületek,lakberendezők,belsőépítészek függönyterveinek megvalósításában folyamatosan részt veszünk. Igény szerint, a felméréstől a kivitelezésig, a függöny illetve karnis szerkezetek szerelését is vállaljuk.