Árnyékolás, dekoráció, látvány, hangulat

Látványfüggöny - "Több mint függöny"

Vállalkozásunk egyedi függönyök készítésével, varrásával, tervezésével foglalkozik. Elméleti és több éves gyakorlati szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tanácsokkal, ötletekkel tudjuk Önt segíteni a választásban. Célunk, hogy az elkészült terveket és a megrendelőink igényeit a lehető legjobb minőségben, rugalmasan, rövid időn belül és kedvező árban tudjuk teljesíteni, úgy, hogy Önnek otthonról ki sem kell mozdulnia...

Magánlakások,családi házak,irodák,közületek,lakberendezők,belsőépítészek függönyterveinek megvalósításában folyamatosan részt veszünk. Igény szerint, a felméréstől a kivitelezésig, a függöny illetve karnis szerkezetek szerelését is vállaljuk.

A hagyományos függönyvarrás mellett fotófüggönyt is készítünk, csak a képet kell kiválasztania hozzá. A képfüggöny egy egyedi megoldás, mely a hagyományos függönyöktől eltérően a dekoráció és az árnyékolás mellett, látványban és hangulatában is többet nyújthat. A hatást fokozhatjuk a háttér LED-es megvilágítással is.

"3D" hatású függönydekoráció egyedi elképzelések alapján készül az igények és a helység adottságainak, színeinek, stílusának figyelembevételével. Bármilyen ablak előtt megjeleníthető a kisebb ablakoktól kezdve a panoráma üvegfelületekig.

Alkalmazható: karnissín, panelsín, raffroló, roletta szalagfüggöny szerkezeten, nappali, gyerekszoba, hálószoba, konyha, iroda, üzlethelyiség ablakain vagy mellette, dekorként. Térelválasztás is megoldható.

Kiegészítésként párnák, terítők, falvédők vagy ágytakarók és ágyneműk is készíthetők. A téma (tájkép, űrkép, városkép, festmény, állatos, mesefigurás, egyedi, stb...) megtervezésben, a karnis szerkezet kiválasztásában, az elképzelés megvalósításában minden esetben segítünk, hogy a végeredménnyel elégedett legyen.

  • A felmérés Bp.-en és környékén ingyenes
  • A már előzetesen telefonon egyeztetett, az Ön kritériumának megfelelő textíliákat, mintákat, fotóanyagot visszük magunkkal. Így otthonában választhatja ki az megfelelő anyagokat, árnyékoló szerkezeteket.
  • A kiválasztott anyagokra és szerkezetre árajánlatot készítünk
  • Az megrendelést mielőbb igyekszünk teljesíteni
  • A függöny és karnis felszerelését kompletten vállaljuk.
  • 3D függönykészítéshez speciálisan erre a célra alkalmas anyagaink és képeink közül válogathat, vagy az Ön által készített nagy felbontású fotót használjuk.
  • Ha nem szeretné igénybe venni felmérésünket, látványfüggönyét a megadott méretek és fotó alapján is elkészítjük, otthonába szállítjuk.Kérésre felszereljük vagy személyesen is átveheti.
  • Érdeklődés, árajánlatkérés igénye esetén szívesen állunk rendelkezésére.
  • Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon. Kedvenc képét is csatolhatja...